Andrew Strom: Igazi és hamis ébredés (új, letölthető pdf-könyv)

(True and False Revival)

Egy újabb Andrew Strom könyv magyarul, a szerző engedélyével. A könyv üzenete nagyon aktuális, a történelem során megvalósult ébredések jellemzőit veszi végig és hasonlítja össze a korunkban tapasztalható ébredési mozgalmakkal és jelenségekkel.

A könyv rövid ismertetője:

Andrew Strom a „RevivalSchool.com” és a nemzetközi REVIVAL LIST alapítója. Tizenegy évig vett részt a prófétai mozgalomban („Prophetic Movement”). Andrew Strom igazi bennfentesként alaposan megvizsgálja e könyvben mindazokat a jellemzőket és történéseket, melyek e mozgalmat jellemzik: a furcsa megnyilvánulásokat, az angyali jelenéseket, az aranyport és az olyan „ébredéseket”, mint amely például a floridai Lakeland-ben is történt. A TÉNYEK önmagukért beszélnek, érdemes ezeket alaposan megismerni. Milyen is tehát az igazi ébredés? Hogyan különböztethető meg a hamis ébredéstől? Mindezekre igyekszik válaszokat adni ez a gondolatébresztő, provokatív könyv.

A könyvben tárgyalt témák többek között tehát a következők: az igazi, illetve a hamis ébredések jellemzői; a Kundalini-veszély; Todd Bentley és Lakeland; történelmi kitekintés az ébredésekre; az ébredések vezetői; az ébredési prédikálás; az ébredési imádkozás; ébredés a közösségben; az ébredések úttörői; az ébredések során megnyilvánuló manifesztációk; élmény-mánia; a szellemi megítélés öt kulcsa; az igazi prófétai szerepkör; a próféta „befogadása”; Amerika szerepe és felelőssége; a „bővölködés-evangélium” torz tanítása; a reformációk jellemzői.

Andrew Strom egy új-zélandi ébredési prédikátor és keresztény író. Ő az alapítója a John the Baptist TV-nek és a RevivalSchool.com-nak, emellett nyolc könyv szerzője is, többek között a „Kundalini Warning” („Vigyázat: Kundalini!”) és a „The Coming Great Reformation” („Az eljövendő nagy reformáció”) című műveknek. Andrew 44 éves, és már több mint 24 éve boldog házasságban él csodálatos feleségével, Jacqui-val. Hat gyermekük van.

A könyv letölthető a következő linkekről:

https://igerenezek.files.wordpress.com/2013/07/andrew_strom_igazi_es_hamis_ebredes.pdf

http://www.scribd.com/doc/155276007/Andrew-Strom-Igazi-es-hamis-ebredes

Bejegyezte: wordwatcherdawn

Andrew Strom: Igazi és hamis ébredés (új, letölthető pdf-könyv)” bejegyzéshez 8 hozzászólás

    1. Nagyon köszönöm a visszajelzésedet. Hála és dicsőség Istennek mindenért! Remélem, hogy sokak számára tud majd ez a könyv segítség lenni a dolgok józan, igei megítélésében. Adja Isten, hogy ez így legyen! Az Úr áldja meg a te fordításaidat, szolgálatodat is, amelyet – és ezt sokak nevében mondom – nagyon köszönünk! Isten áldjon meg!

  1. Visszajelzés: Igazi és hamis ébredés – Andrew Strom | keskeny út – narrow way

  2. Nagy István

    Kedves Hajni, megtaláltam, letöltöttem, elolvastam, megdöbbentem (újra), döntést hoztam.
    Köszönöm a fordítást.
    Nagy I.

Comments/Hozzászólások