ÁHÍTAT-MORZSÁK: AZ PEDIG AZ ÖRÖK ÉLET, HOGY MEGISMERJENEK TÉGED (írta: BARTHA BORBÁLA)

– http://bbartha.extra.hu/ –

bb1

Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent és akit elküldtél, a Jézus Krisztust. (János 17:3)

Épp a Bibliámat olvastam a vonaton, amikor a kalauz mellém érkezett, és kezelésre kérte a jegyemet. Amikor meglátta, hogy a Szentírás van kinyitva előttem, határozott, szinte provokatív hangján csak annyit mondott, hogy ‘János 17:3’, s azzal már tovább is lépett. Ahogy elment, odalapoztam, és amikor a sorokat olvastam, jöttem rá, hogy ezt a kalauzt nem lehetett ‘megtéveszteni’ azzal, hogy valaki a Bibliát olvassa. Számára a lényeg az volt, hogy aki olvassa, vajon ismeri-e a Megváltó Urat?

Húsvétkor arra az áldozatra emlékezünk, amit soha senki más nem tudott volna meghozni értünk, csak Jézus Krisztus, Isten Szent Fia, aki saját vérét áldozta, a bűnt és a halált örökre felszámolva. Ha ismerjük Őt, örök életünk van! Igen, már itt a földön, a mennyben csak az örökké tartó folytatás jön! Halleluja!

Kedves Olvasó, most én is azt a kérdést teszem fel, amit a vonaton a kalauz indirekt módon nekem tett fel: ‘Ismered Jézus Krisztust, mint Személyes Megváltódat?’ Ha igen, örvendj, mert örök életed van, ha pedig nem, a döntés meghozásában e húsvétkor semmiképpen se késlekedj!

BARTHA BORBÁLA Magyarországon élő, keresztény író és szolgálattevő, az Istennel való mély, bensőséges kapcsolatról és annak gyakorlati megvalósításáról jelentek meg művei („A kimondhatatlan ajándék”; „Meghitt kapcsolatban az Atyával János evangéliuma alapján”). A könyveivel kapcsolatos további információk a http://bbartha.extra.hu/ honlapcímen találhatóak. Bejegyezte: wordwatcherdawn

Reklámok

ÁHÍTAT-MORZSÁK: AZ PEDIG AZ ÖRÖK ÉLET, HOGY MEGISMERJENEK TÉGED (írta: BARTHA BORBÁLA)” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Welcome to Twitter!
  Tip.
  If you add a country’s name with a hashtag that Tweet will go directly to a board for that country.
  To send one to Saudi Arabia add #SA
  Anything you send to #Oman will be retweeted by them.
  I send Tweet links to Christ Centered Teaching to all the Islamic countries.
  Many are retweeted by them!
  Kazakstan is #KAZ or #KZ. United Kingdom is #UK and you can use the full name of a country, just omit spaces, #UnitedKingdom #ECA or #EastCentralAfrica
  Reach out with hashtags and you will see people respond.
  God Bless

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s