ÁHÍTAT-MORZSÁK: SOK NYOMORÚSÁGON ÁT KELL AZ ISTEN ORSZÁGÁBA BEMENNÜNK (írta: BARTHA BORBÁLA)

– http://bbartha.extra.hu/ – 

Mennyei Atyánk!

Köszönjük az Úr Jézust! Köszönjük őt, aki bennünket annyira szeretett, hogy értünk elhagyta egy időre a mennyet! Életét sem sajnálta, értünk, érdemtelenekért azt önként feláldozta. Szeretete legyőzött minden szenvedést, fájdalmat, sérelmet, meg nem értettséget… Köszönjük őt, aki odaadta azt, ami a legdrágább, legbecsesebb volt, az életét és a vérét, ezáltal megtanítva nekünk, hogy az Isten iránti hódolat és engedelmesség még ezeknél is fontosabb! Köszönjük az Ő vérét! Köszönjük a megváltást, az útmutatást! Nem kell sötétben botorkálnunk, az ellenség erejének kiszolgáltatva tengődnünk, hiszen Igéd lámpásként világítja be utunk. Köszönjük mennyei állampolgárságunk! Köszönjük a keresztet, köszönjük a győzelmet a gonosz minden munkája felett! Köszönjük, Urunk a hitet, amire ösztönzöl bennünket! Köszönjük a sok példát, a Bibliában leírt bizonyságokat, amelyek mind a mi okításunkra írattak meg! Köszönjük az életünkben átélt személyes győzelmeket, ami csak a kereszt miatt lehetséges! Köszönjük a Szent Szellemet! Köszönjük, Atyánk, végtelen szeretetedet!

Atyánk, kegyelmet kérünk mára! Kérjük kegyelmedet, hogy Szent Fiadban mindig, minden körülmények közt hinni tudjunk, mint személyes Megváltónkban, Istenünkben és Királyunkban. Kérjük kegyelmedet, hogy bízni tudjunk teljes szívvel az Úr Jézus szeretetében, irántunk való jóindulatában az élet viszontagságai közepette. Kérjük kegyelmedet, hogy mindig, minden körülmények közt engedelmeskedni tudjunk Szent Igédnek és Szellemed vezetésének. Kérjük, Urunk, adj kegyelmet mindehhez!

Köszönjük, Atyánk, hogy a nehézségek, üldöztetések, fájdalmak, kudarcok, harcok, próbák, viszontagságok közt is megtartasz bennünket! Köszönjük, hogy gondoskodsz rólunk! Köszönjük, hogy jót terveztél el felőlünk! Köszönjük, hogy sohasem vagyunk egyedül, Te mindig velünk vagy! Köszönjük, Urunk az ÉLETET, AZ ÖRÖK ÉLETET! Köszönjük, hogy nincs hozzád fogható, senki sem!

Istenünk, szívünkből szeretünk!

Ámen.

„…erősítve a tanítványok lelkét, buzdítva őket, hogy maradjanak meg a hitben, mivel sok nyomorúságon át kell az Isten országába bemennünk… (Apostolok cselekedetei 14:22)

BARTHA BORBÁLA Magyarországon élő, keresztény író és szolgálattevő, az Istennel való mély, bensőséges kapcsolatról és annak gyakorlati megvalósításáról jelentek meg művei („A kimondhatatlan ajándék”; „Meghitt kapcsolatban az Atyával János evangéliuma alapján”). A könyveivel kapcsolatos további információk a http://bbartha.extra.hu/ honlapcímen találhatóak. Bejegyezte: wordwatcherdawn

Reklámok

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s