Egy könyvmolytól tanulva… (Lesson from a Book Worm)

Történt egyszer, hogy Spurgeon, a nagy evangélista, amikor Skóciában tartózkodott éppen, egy nagyon régi és viseltes Bibliára bukkant. Tisztelettel tartotta a kezében, és ahogy forgatta, nézegette, hát észrevett egy kis lyukat, ahol is egy könyvmoly átrágta magát, a könyv egyik borítójától a másikig. “Uram, tégy engem is egy ilyen könyvmollyá!” kiáltott fel a prédikátor. “Hisz’ ez az 1 Mózes-től a Jelenésekig végigment az egészen!” (“Our Boys and Girls”) 

ENGLISH:

At one time when Mr. Spurgeon, the great evangelist, was in Scotland he came across a very old and much-worn Bible. As he held it reverently in his hand, turning it this way and that, he observed a small hole where a worm had eaten its way from cover to cover. “Lord, make me a book worm like that,” the preacher exclaimed. “From Genesis to Revelation it has gone clear through the Bible.”—“Our Boys and Girls.” 

Forrás/Source: http://www.moreillustrations.com/Illustrations/bible%208.html Source of illustration: http://openphoto.net/gallery/image.html?image_id=20786 Ford.: wordwatcherdawn

Reklámok

Egy könyvmolytól tanulva… (Lesson from a Book Worm)” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s