A Biblia (The Bible by C. H. Spurgeon)

Charles H. Spurgeon szavaival:

A Biblia egy olyan tiszta aranybánya, amelyet semmilyen kvarc vagy földi anyag nem szennyez be. Csillag, amely szeplőtelen; nap, amelyben nincs sötét folt; fény, amelyben nincs sötétség; hold, de annak sápadtsága nélkül; és dicsőség, amely el nem halványul!

Ó, a Biblia! Semmilyen más könyvről nem lehet elmondani azt, amit erről: hogy tökéletes és tiszta – és csak a Bibliáról állíthatjuk bátran, hogy minden bölcsesség tárháza, méghozzá a hiábavalóság legcsekélyebb porszeme nélkül.

Ez a könyv az, amely minden vitát eldönt akkor, amikor az emberi bölcselkedés és érvelések kudarcot vallanak. Ez az a könyv, amelyet nem árnyékol be semmilyen hiba – ez a könyv a tiszta, vegyítetlen, tökéletes igazság!

ENGLISH:  

In the words of Charles H. Spurgeon:

The Bible is a vein of pure gold, unalloyed by quartz or any earthly substance. This is a star without a speck, a sun without a blot, a light without darkness, a moon without it’s paleness, and a glory without a dimness.

O Bible! It cannot be said of any other book that it is perfect and pure, but of the Bible we can declare that all wisdom is gathered up in it without a particle of folly.

This is the judge that ends the strife where wit and reason fail. This is the Book untainted by any error, but is pure, unalloyed, perfect truth.

Forrás/Source: http://samuelatgilgal.wordpress.com/2012/05/08/the-bible/ Ford.: wordwatcherdawn

Reklámok

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s