Az eljövendő vihar (The COMING STORM by David Wilkerson)

(Reblogged and translated from this link: http://www.johnthebaptisttv.com/2012/04/05/the-coming-storm-and-shaking-comments/)

Amikor egy alvó gyermeket fel kell ébreszteni, a szerető szülő finoman megfogja a vállainál, és gyengéden rázogatja. Ha a gyermek nem kel fel azonnal, akkor a finom rázogatás határozottabb lesz. A szülő kitartóan ébresztgeti gyermekét, mert tudja, hogy az fogja kárát látni annak, ha nem kel fel időben.

S pontosan ez az, amit Isten éppen most csinál – mind Amerikában, mind az egész világon. Először nagyon gyengéden rázogatott minket, de most már egyre erősebb, határozottabb a rázása, merthogy nem sikerült minket felébresztenie.

Az Úr szó szerint elkezdte földrengésekkel megrázni a földet az 1980-as években. Örményországban egy földrengés majdnem egy teljes tartományt megsemmisített. Egy 6.9-es földrengés Japánban majdnem egy teljes várost romba döntött. Aztán jött az a bizonyos szörnyű San Franciscó-i földrengés, amelyet aztán még több követett, szinte naponta, ugyanazon a területen. A Nyugati Partot is folyamatosan földrengések rázták meg, az északon fekvő Kaliforniától San Diego-n át, egészen le Mexikóig.

Ézsaiás megprófétálta, hogy egy nap Isten felkel, és megrázza az egész földet: “Ímé az Úr megüresíti a földet és elpusztítja azt, és elfordítja színét… minden öröm alkonyra szállt, a föld vígassága elköltözött. Mert így lesz a föld közepette, a népek között, mint az olajfa megrázásakor…” (Ézsaiás 24:1, 11, 13). Isten meg fogja rázni a földet úgy, mintha az egy olajfa lenne – és egészen addig fogja rázni, míg minden gyümölcse lehull a földre.

Ezékiel azt mondja, hogy amikor Isten haragja feltámad, Ő mindent megráz, amit csak meg lehet rázni: “És megremegnek előttem a tenger halai és az ég madarai és a mező vadai és a földön csúszó-mászó mindenféle állatok és minden ember a föld színén; és leszakadnak a hegyek, és leesnek a meredek kősziklák, és minden fal a földre hull… És nagynak s szentnek mutatom, és megjelentem magamat a pogányok sokasága előtt, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr! ” (Ezékiel 38:20 és 23).

A Zsidókhoz írt levél írója ezt írja: “Még egyszer megrázom nemcsak a földet, hanem az eget is… hogy a rendíthetetlen dolgok maradjanak meg.” (Zsid. 12:26-27).

Isten minden látható dolgot meg fog rázni, azért, hogy nyilvánvalóvá váljon: egyedül Ő rendíthetetlen!

Forrás: http://www.johnthebaptisttv.com/2012/04/05/the-coming-storm-and-shaking-comments/ prophetic@revivalschool.com MODERATOR: Andrew Strom. Ford.: wordwatcherdawn

Eredeti forrás/Original source: http://www.worldchallenge.org/en/node/17620

© 2012 World Challenge – a registered trademark of David Wilkerson.

Reklámok

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s