Idézetek (6)

“Nem azok a dolgok fognak igazán formálni bennünket, amelyekkel a legtöbb időt töltjük, hanem az, amely a legnagyobb hatást gyakorolja ránk. Öt perc Istennel és az Ő Igéjével többet ér, mint a nap többi része.”
Oswald Chambers

“Egy nap majd jön egy egyszerű lélek, kezébe veszi Isten Könyvét, elkezdi olvasni, és elhiszi. Akkor fogunk majd mi mindannyian megszégyenülni…”
Leonard Ravenhill

“Csak úgy tudunk megszabadulni az általunk elhitt hazugságoktól, hogy elhisszük az igazságot.”
Jessie Penn-Lewis

“Még soha nem volt ennyire nagy szükség egy, az egész Egyházat elérő, a menyből küldött ébredésre, mint korunkban. Csak ez lehet a válasz arra a szellemi háborúra, amellyel az egész világon mindenhol szembesülünk. A bombák, fegyvergolyók és hullazsákok soha nem fogják megfékezni a terror ama hullámát, amely az emberi létünket fenyegeti. Fel kell ismernünk azt, hogy ‘a mi vitézkedésünk fegyverei nem testiek, hanem erősek az Istennek, erősségek lerontására; lerontván okoskodásokat és minden magaslatot, amely Isten ismerete ellen emeltetett, foglyul ejtünk minden gondolatot, hogy engedelmeskedjék a Krisztusnak.’(2Kor. 10:4,5)” — Stephen Olford

“Isten nem a briliáns aggyal rendelkező embereket keresi, és Ő nem a nagy beszédkészséggel bíró emberektől függ – Őt az evangélium egész világra való eljuttatásában egyáltalán nem korlátozza az, hogy csak tehetséges embereket használjon. Isten a megtört embereket keresi, azokat, akik megítélték magukat Krisztus keresztjének fényében. Amikor Isten el akar valamit végezni, olyan embereket emel fel, akik már elértek a saját emberi képességeik végéhez, s kiknek bizalma többé már nem magukban van, hanem Istenben.” — H.A. Ironside

“Jóllehet Krisztus keresztjét már megszépítették a költők és a művészek, az Istent nagyon kereső ember úgy fogja találni, hogy a kereszt még mindig ugyanaz a brutális gyilkoló-eszköz, amely annak idején is volt. A kereszt útja még mindig az a fájdalom-sújtotta ösvény, amely a szellemi erőhöz és gyümölcsözőséghez vezet. Tehát ne azon igyekezz, hogy a kereszt elől elrejtőzzél. Ne fogadj el egy könnyű utat. Ne engedd meg magadnak azt, hogy szépen álomba ringassanak egy kényelmes gyülekezetben, amelyből pedig hiányzik az erő és a gyümölcstermés. Ne színezd ki a keresztet, és ne díszítsd fel azt virágokkal. Fogadd el úgy, ahogy van, és megtalálod a rögös utat a halálba és az életbe. Engedd, hogy teljesen megsemmisítsen téged.”
— A.W. Tozer

“Elég, ha egy olyan ember van, akinek a szelleme ellenkezik Istennel, és az az összes istentiszteleti alkalomra ki fog hatni – és az ébredés tüze addig nem tud terjedni, amíg az a személy meg nem törik az Úr előtt, és be nem ismeri bűnét, vagy míg az Úr el nem távolítja őt.”
Jonathan Goforth

“Úgy láttam, hogy több keresztényt pusztított el a személyes ambíció, mint bármely más bűn – ezek az emberek állandóan elégedetlenek voltak a szívükben, állandóan nyomultak, és ügyeskedve mesterkedtek – mindig valamilyen új dolog, új pozíció elérése mozgatta őket… Azonban nem az számít, amit mi teszünk, hanem az, hogy azt tesszük, amelyre Isten elhívott minket, s mellyel valóban Őt dicsőítjük.”
— Carter Conlon

Forrás: MORE GREAT QUOTES, Sermonindex.
through prophetic@revivalschool.com, MODERATOR: AndrewStrom. Ford.:wordwatcherdawn

Reklámok

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s