Idézetek (4)

“Néhány helyzetben a Gyávaság felteszi a kérdést: Biztonságos ez?” Célszerűség azt kérdezi: Politikus ez? És megérkezik Hiúság és felteszi a kérdést: Népszerű ez? Azonban a Lelkiismeret azt kérdezi: “Helyes ez?” És eljön az idő, amikor valaki olyan helyzetbe kerül, ami sem nem biztonságos, sem nem politikus, sem nem népszerű, de meg kell tenni, mert a Lelkiismeret azt mondja, hogy ez a helyes.” (MLK.)

 “Valójában semmi sincs, amit Isten ne tenne meg egy olyan emberért, aki bátran úgy lép ki a láthatatlanba, mintha kősziklára tenné a lábát.” (F. B. Meyer)

“A körülményeink nem tükrözik vissza Isten jóságát. Az élet lehet jó vagy rossz, Isten jósága az Ő természetében gyökerezik, ami nem változik.” (Helen Grace Lescheid)

“Izgalmas Isten akaratával tökéletes egységben élni, mert az sohasem szürke és egyhangú, mert az nem a múlt, hanem egy egyszer és mindenkorra való elkötelezés. Valami olyasmi, amit folyamatosan pillanatról pillanatra kell kimunkálni.”          (Evelyn Christenson)

“Mi az a hiten kívül, ami cselekedni képes ilyen kiábrándult romlott időben?

Amikor egy ország pillanatnyilag “döglött kutya”, akkor a macskáknak meg kell tanulni a kerítésen járni és a fán aludni és egy olyan hittel rendelkezni, hogy mindez az “ugatás” nem az utolsó szó.”  (egy szójátékot fejez ki az idézet)        – Garrison Keillor

“Ha úgy érzed, hogy megrekedtél, akkor hozd a teljes valódat Krisztushoz, ne csak a problémádat, hanem magadat. Kérd meg Istent, hogy változtassa meg a szívedet. Kötelezd el magad egy vég nélküli imára. Az Isten szíve vágya, hogy jó ajándékokat adjon az Ő gyermekeinek.” (Sheila Walsh)

“Miért imádkozik olyan sok keresztyén kis imát, amikor az ő Istene olyan hatalmas?” (Watchman Nee)

Forrás: www.timothyreport.homestead.com

Honlapcímünk: http://www.JohntheBaptistTV.com/ ; prophetic@revivalschool.com

MODERATOR: AndrewStrom

Fordította: Abonyi Sándor

Reklámok

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s