Idézetek (1)

“A Szent Szellem nem módszerekre jön, hanem emberekre. Nem gépeket ken fel, hanem embereket. Nem szervezetek által munkálkodik, hanem emberek által. Nem épületekben lakik, hanem emberekben. Ő Krisztus Testében tartózkodik, irányítva annak cselekedeteit, megfelelő erővel ellátva annak minden egyes tagját, felhatalmazva azokat.” (Samuel Chadwick)

“A nyugati kultúra mostanában mintha kicsit visszafelé gondolkozna. Úgy hisszük, hogy ha minden kényelem a rendelkezésünkre állna, akkor boldogok lennénk. A kényelmet a boldogsággal tesszük egyenlővé. S most végre olyan nagy kényelemben élünk – és annyira boldogtalanok vagyunk. Nincs semmilyen küzdelem az életünkben. Nincs kockázat-érzés, se kaland. Beülünk az autónkba, beszállunk a liftbe, minden olyan könnyen megy. De amire rájöttem: sohasem éltem jobban, mint amikor nyomások alatt voltam, szenvedéseket éltem át, és nagy teljesítményekért küzdöttem…” (Dean Karnaze)

“Határozd el magad, hogy ÁTÜLTETED A GYAKORLATBA azt, amit olvasol. A keresztyéneknek ‘élő Bibliaként’ kellene járniuk, megélve azokat az igazságokat, amelyek ott le vannak írva. Az Ige nemcsak ismeretekhez szolgál vezérfonálként, hanem az engedelmességhez is. Isten szent Igéje olvasásának eredménye az lesz, hogy elmenekülünk a bűnöktől, és a számunkra megparancsolt kötelességeket gyakoroljuk. ‘Megőrzöm a lábam minden gonosz úttól, hogy engedelmeskedhessem a Te Igédnek.’ Zsolt. 119:101” (Thomas Watson)

“Hogy megtudd miben hiszel, nézd meg, miket cselekszel.” (Anonymous)

“Semmi sem annyira maradandó, mint egy rövid időre szóló megalkuvás.” (Ron Bailey)

“Bárcsak valóban megértenénk az idő oly rövid, múló voltát, és az örökkévalóság nagyságát!” (Thomas Chalmers)

“Unatkozol? De hiszen a Mester hív téged! Kész vagy elfogadni az Ő hívását? Vagy bűnökkel telitűzdelt tétlenségben múlatjátok életetek idejét? Válaszolsz-e, el fogsz-e menni, hogy mások is hitre juthassanak?” (Anonymous)

“Az egyetlen dolog, amely meglepte Istent az, amikor látta, hogy abbamaradt a közbenjárás hangja. ‘És látta, hogy nincsen senki, és álmélkodott, hogy nincsen közbenjáró; ezért karja segít néki, és igazsága gyámolítja őt.’ (Ézsaiás 59:16). Az Ő szabadító kegyelme ugyanis a közbenjárókon múlik – azokon, akik mások terhei alá odateszik a saját vállukat …” (Samuel Chadwick)

Forrás: More GREAT QUOTES – Sermonindex, through prophetic@revivalschool.com (MODERATOR: Andrew Strom)

Fordította: Abonyi Sándor, szerk.: wordwatcherdawn

Reklámok

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s