Vigyázat: Kundalini! (Andrew Strom, RevivalSchool)

(Kundalini Warning – Are False Spirits Invading the Church?)

Egy új Andrew Strom könyv magyarul, a szerző engedélyével. A könyv üzenete nagyon aktuális, a nyugati karizmatikus keresztény világ vadhajtásait, problémás kérdéseit tárgyalja, illetve a történelem során megvalósult ébredések jellemzőit tárja fel, és veti össze a korunkban tapasztalható jelenségekkel.

Íme a könyv ismertetője:

„Jézus Krisztus Egyháza nem ismeri fel, hogy démonikus erők férkőztek be és próbálnak teret nyerni benne. A szellemi ítélőképességünk meg mintha sehol sem lenne! Erre a könyvre, az üzenetére már nagyon nagy szükségünk volt!” – Greg Gordon, SermonIndex.

Ez a könyv, melyet egy igazi bennfentes írt, az egyháztörténelem egyik legrémisztőbb „inváziójának” az igaz történetét írja le – és az annak megállítására irányuló, komoly küzdelmet. Andrew Strom már több mint 25 éve tagja a karizmatikus mozgalomnak – és ebből 11 évig a modern Prófétai Mozgalomban is részt vett. Ő az alapítója a RevivalSchool.com-nak és a nemzetközi Revival List-nek (Ébredési Hírlevél).

Ebben a könyvben Strom a megtévesztő szellemeknek ezt az általa tárgyalt invázióját egészen 1994-re vezeti vissza, majd megmutatja, hogyan tetőződött mindez azokban a bizarr eseményekben, amelyek Todd Bentley és a lakelandi ébredés körül történtek 2008-ban. Milyen szellemek a Kundalini szellemek? S melyek azok a jelek, amelyek ezeknek a szellemeknek a jelenlétét jelzik? És hogyan lehet egy ilyen inváziót megállítani? Mindezt, és még sok mást is tárgyal ez a provokatív, gondolatébresztő könyv.

Andrew Strom egy új-zélandi ébredési prédikátor és keresztény író. Ő az alapítója a John the Baptist TV-nek és a RevivalSchool.com-nak, emellett nyolc könyv szerzője is, többek között a „True and False Revival” („Igazi és hamis ébredés”) és a „The Coming Great Reformation” („Az eljövendő nagy reformáció”) című műveknek. Andrew 44 éves, és már több mint 24 éve boldog házasságban él csodálatos feleségével, Jacqui-val. Hat gyermekük van.

A könyv letölthető a következő linkekről:

https://igerenezek.files.wordpress.com/2012/09/andrew-strom-vigyazat-kundalini.pdf

http://www.scribd.com/doc/76511860/Andrew-Strom-Vigyazat-Kundalini

Bejegyezte: wordwatcherdawn

Reklámok

Vigyázat: Kundalini! (Andrew Strom, RevivalSchool)” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Reblogged this on Fókuszban az Ige/The Word in Focus and commented:

  (Note to the English readers: This is a reblog of one of my earlier posts giving information about a book written by Andrew Strom entitled “Kundalini Warning” that I have translated and made available in Hungarian. By this repost I am just informing them again about this book so that those interested in it could read it. Thank you!)

 2. Moreh Kati

  SZeretem es koszonom .Koszonom az erdekes irasokat A szentszellem kiaradasa , betoltekezes olyan dolog amely nem megy nekem . Ket evet jartam hitgyulibe.,

  1. Szívesen – nincs mit! Hála és dicsőség Istennek mindenért.

   Hadd buzdítsalak arra, hogy keresd az Urat imában, egyszerűen, a szívedből imádkozva, és olvasd sokat az Ő szent Igéjét – és Ő el fog téged vezetni minden igazságra. A lényeg: Krisztus. Szeresd, keresd Őt, törekedj minél jobban megismerni Őt – és minden rendben lesz. Mások vagyunk mindannyian, sokan sokféleképpen élnek meg dolgokat, de ezek sokszor élmények, érzések, tehát változóak. A lényeg nem ez, és te semmivel sem vagy kevesebb ezek ún. ‘hiányában’. Isten Igéje esetében valóságos, leírt tényekről van szól, és mi pedig elsősorban hitben – nem érzésekben vagy átélésekben – járunk, és ez a hitben való járásunk Isten Igéjén kell, hogy alapuljon. Egyszerűen, hittel, imádkozva olvasd az Igét, és az Úr megerősíti majd a hitedet. Az, hogy keresed Őt, és szereted az Úr Jézust – már az is Isten drága Szent Lelkének a munkája a szívedben. Tehát ne aggódj, jó felé haladsz! 🙂
   És kérd az Urat, hogy segítsen neked megfelelő közösséget találni, ahol valóban tudsz épülni.

   …Imádkoztam érted. Isten áldjon és erősítsen meg téged!

Comments/Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s